Magic Celebration

Ves fent lloc a la teva agenda, per què dissabte 8 de setembre tens una cita inel·ludible: el Magic Celebration 2012!

En què consisteix aquest event? Molt senzill: només per venir a la botiga i apuntar-te al torneig te’n dus un sobre de Col·lecció Bàsica 2013 completament gratis. I això no és tot: podràs obtenir més sobres gratis a mesura que avancis en el torneig. Sona bé? Doncs encara és millor. Segueix llegint que t’ho expliquem!

Dissabte dia 8 de setembre a les 10:00 del matí començarà la primera convocatoria del torneig. Cada jugador començarà amb un sobre de M13tres terres de cada color (no patiu si no en teniu, nosaltres us en deixarem!). Sense mirar les cartes que tens, poses les terres amb el sobre i mescles tot, i ja està: ja pots començar la teva primera partida.

La gràcia d’aquest event és no saber què et vindrà, afegint un component de sort i sorpresa molt divertit i emocionant durant tota la partida. No importa si ets un jugador experimentat o acabes de començar: tots els jugadors tenen les mateixes possibilitats de guanyar (a menys que els toqui en Nicol Bolas, Planeswalker: llavors estat fregit, ja t’aviso… però espera! Et pot tocar a tu!)

I això, si fa no fa, és tot: hi haurà molts més sobres per repartir entre tots els jugadors, així que et podràs endur un bon grapat de cartes gratis a casa. Ah, si no arribes a temps a les 10:00 després de dinar, sobre les 17:00, hi haurà una segona convocatoria. Que no es digui!

Què: Torneig Mini Master de Magic Celebration 2012

Qui: Totes les classes de jugadors i tot el que vulgui aprendre a jugar

On: A Kuroneko Freakshop, Avinguda del Torrent 31 (Manacor)

Quan: Dissabte dia 8 de setembre de 2012 a les 10:00 (1a convocatoria) i a les 17:00 (2a convocatoria)

Com: No has de dur res, simplement vine i te’n dus un sobre per la cara bonica!

Quant: Res, és totalment gratis!

Comments

comments