Molts ja ens coneixereu, d’altres potser no ens han sentit anomenar en la vida, però igualment ens presentarem per a tots vosaltres: som na Kata i en Miky i tenim aquesta fantàstica botiga friky amb uns clients, si cap, encara més fantàstics.

No m’allargaré explicant què fem exactament (ho anireu descobrint poc a poc, o sempre us podeu passar per la botiga…) però si us diré què podreu trobar al nostre bloc, que no serà poc. Ens dedicarem a publicar totes les novetats editorials dignes de ésser destacades, tots els nous productes de Magic: The GatheringHama Beads i, molt especialment, donarem suport a tots aquells que assistiu als nostres tornejos i events especials amb informació al dia, reglaments, anuncis i tot el que faci falta.

Així que, res: benvinguts siau, moltes gràcies per llegir-nos i torneu aviat. De ben segur que trobareu alguna cosa interessant per llegir 🙂

~ Kata & Miky

Comments

comments