Tria el teu gremi

 

Quines ganes de que arribi el 29 de setembre i poder estrenar els decks de Ravnica! Mentre tant, però, ens conformarem amb les gotes d’informació que Wizards deixa caure i tot el que van publicant a la seva web.

Precisament aquesta setmana han actualitzat la plana web de Planeswalker Points (allà on indica els punts que duem acumulats i els tornejos als que hem participat) i han afegit la opció per triar el nostre Gremi de Ravnica.

Podeu emplenar un senzill qüestionari que us suggerirà un Gremi d’acord amb els vostres principis (ja sabeu que cada Gremi té les seves particularitats) i després podreu triar-lo al vostre perfil. A més podreu aconseguir trofeus al més pur estil dels videojocs segons els vostres progressos als tornejos i, a més, una sèrie de trofeus del Gremi a on no només es tindrà en compte la vostra actuació, també les dels vostres companys de Gremi a tot el món.

Recordeu que el 29 i el 30 de setembre podreu assistir al pre-llançament de Regreso a Rávnica a Kuroneko Freakshop. Anirem publicant més informació durant els propers dies entorn a aquest event mundial.

EnllaçQüestionari per triar el vostre Gremi
Enllaç | Planeswalker Points

Comments

comments