Els Duels Oberts de Regreso a Rávnica

 

Una de les característiques que més agrada a la gent dels events Pre-Release és que poden jugar abans que ningú amb les cartes de les noves col·leccions que sortiran una setmana després, però també hi ha jugadors als que els tornejos oficials (amb temps limitat, regles estrictes…) no els agrada o els intimida. Per a ells hi ha la modalitat de Duels Oberts, en la que simplement agafen un Kit d’Inici o un Booster Battle Pack i comencen a jugar amb un amic, company o complet desconegut sense cap preocupació ni limitació.

Doncs bé, tot això era per comentar-vos que a l’event Pre-Relase de Return to Ravnica (recordeu: dies 29 i 30 de setembre) la modalitat escollida per Wizards of the Coast ha estat de Booster Battle Packs.

Els Booster Battle Packs són paquets preparats per una partida immediata de dos jugadors (o gegant de dos caps, amb un paquet per equip). Dins el sobre hi ha:

  • Dos decks de 20 cartes semi-aleatoris
  • Dos sobres de Return to Ravnica
  • 1 guia per aprendre a jugar
  • 1 fulla de regles

És a dir: simplement vens a la Pre-Release de dissabte (matí o tarda), compres un Booster Battle Pack amb el teu company i t’asseus a jugar. Res més. I a més (i ara aquí ve la noticia grossa), a diferència de la col·lecció bàsica 2013, el Booster Battle Pack serà en Espanyol. Ja no podem demanar res més!

Properament publicarem informació sobre el format de la Pre-Release i el contingut que us endureu només per apuntar-vos. També aprofito per recordar-vos que us podeu preinscriure a la Pre-Release per assegurar-vos la plaça a partir de dissabte 1 de setembre. No és mala idea fer-ho el més aviat possible donat que hi haurà places limitades donades per la quantitat de material que, des de Wizards of the Coast, ens facin arribar per l’event.

Comments

comments