Programació FNM – Setembre 2012

Ja ha començat setembre, i amb ell els esperats Friday Night Magic Kuroneko! A partir d’aquest proper divendres i durant tots les divendres ad infinitum tindreu torneig assegurat a la botiga, ja sigui estàndard o booster draft.

Per norma general hem decidit que el primer Friday Night Magic de cada mes sigui un Booster Draft per a poder tenir cartes per a la resta del mes. De forma excepcional (i per petició dels assistents) variarem un poc el format Standard afegint quelcom, com Commander, Planechase o limitat a un Bloc.

Segueix llegint per trobar la programació del mes de setembre, que comença fort!

Dia 7 a les 19:00 Booster Draft de Innistrad (en anglès)
Dia 14 a les 19:00 Estàndard construït
Dia 21 a les 19:00 Commander
Dia 28 a les 19:00 Construït bloc M12 (M12 – Innistrad – Ascenso Siniestro – Avacyn Restituida)

La preinscripció és opcional i, exceptuant els Boosters, no tindran cap cost. Per cert, el premi per quedar entre els 3 primers d’aquest mes és Lingering Souls (Almas Persistentes) amb art alternatiu. Bona sort!

Comments

comments