El Magic Celebration 2012 a Kuroneko: la crònica

Doncs ja està: ja ha passat el 8 de setembre, dia del Magic Celebration. Només puc dir una cosa: hem sobreviscut. I aquí tenim la nostra particular crònica del dia en que vam sobrepassar tots els rècords d’assitència a Kuroneko: ni més ni menys que 29 persones participants a un torneig de Magic. Tenim motius per a estar contents i agraïts, així que gràcies a tots els assistents!

Si vols llegir la nostra particular crònica d’aquest dia tan especial, com vam aconseguir celebrar el torneig contra vent i marea i quin va ser el resultat de tot plegat prem al link i t’ho expliquem en un moment. La galeria fotogràfica la publicarem tot d’una que tinguem les fotos preparades en aquest mateix bloc i a Facebook.

Actualització: Ja teniu l’àlbum publicat aquí.
Actualització 2: Ja hem rebut el material promocional! Si vas participar en qualsevol event durant tot el dia 8 passa per la botiga i rebràs un codi promocional pel videojoc Duels of the Planeswalkers 2013 decorat amb una imatge de Regreso a Rávnica i una tarja de fites (que arriba un poc tard, però arriba!). A més, si vas venir acompanyat d’un jugador que participava per primer cop a un torneig de Magic (o al revés) tots dos us endureu una carta promocional.

Primer de tot us debem a tots una disculpa. Com molts de vosaltres sabreu juntament amb el sobre de regal hi havia d’haver dos detalls per part de Wizards: un codi de descàrrega per ordinador i consoles i una carta promocional per als que participessin per primer cop en un torneig. Doncs bé: res de tot això va arribar per problemes amb el transport, com tampoc ho van fer els sobres que havien d’arribar per a poder celebrar el torneig. És a dir, que divendres, dia 7, un dia abans del Celebration, no havíem rebut res de res del material necessari. Crisis. Nervis. Més crisi. Més nervis. L’apocalipsi!

Després de xerrar amb el distribuïdor, amb Wizards i amb l’empresa de transports que duia tot el material des de la península vam arribar a una conclusió clara i trista: el paquet no arribaria ni de conya abans de dilluns. No hi havia res a fer, ni cap més possibilitat. Fins i tot el distribuïdor (a qui estem molt agraïts per tota la seva ajuda) va intentar aconseguir fer arribar, com a mínim, un paquet amb sobres amb una entrega especial en dissabte, però les illes són ses illes, i aquí el transport va com va: era impossible que, d’un dia per l’altre, arribés res.

Però no tot estava perdut: no teniem sobres suficients en estoc, però podiem intentar aconseguir-los pel nostre compte. Ens vam posar en contacte amb els grandiosos amics de Ragnarok Comics (als que enviem una forta salutació des d’aquí) i, després de constatar que tots dos estàvem iguals, vam mirar de trobar una solució. Aquesta solució va arribar de la mà de Gotham Còmics de Palma, Be Freak (els nous companys que acaben d’inaugurar a Inca) i Baba Discos i Jocs de Manacor, grans amics i companys també. Gràcies a tots tres vam reunir suficients sobres per a ambdues botigues. El Celebration estava salvat.

I a partir d’aquí tot és història: record absolut i històric d’assitència a un torneig a Kuroneko a Manacor, amb gent jugant fins i tot al mostrador per falta d’espai, un dia molt divertit per a tots i grans partides (i sorpreses als sobres).

Nosaltres ho vam passar molt bé, i espero que tots els que van assistir també. A ells i a la resta només recordar-vos que us esperem els dies 29 i 30 al pre-llançament de Regreso a Rávnica i esperem que torneu ben aviat a jugar amb nosaltres.

Moltes gràcies a tots per venir, per la vostra paciència i pel gran dia que vam passar!

 

Comments

comments