Les promos de Regreso a Rávnica

Doncs ja està, ja les tenim: aquestes són les promos de Regreso a RávnicaCom sempre hi ha diferents tipus de promos que podràs aconseguir a diferents events.

Clica a l’enllaç per continuar llegint i veure totes les cartes (i com aconseguir-les!).

Primer de tot, el més senzill: la carta especial del primer Friday Night Magic d’octubre:

deadbridge-goliath

Per a aconseguir-la simplement participa dia 5 al FNM i queda entre els 3 primers o bé guanya el sorteig de consolació (1 carta entre tots els jugadors per sota dels 3 primers llocs de la classificació).

Després tenim el Game Day del 27 d’octubre a on podreu aconseguir, només per participar i mentre quedin existències, aquesta preciositat:

ryad_Militant_TMP

I a més si quedeu entre els 8 primers del Game Day també rebreu aquesta altra monada:

2950C4AB3827504ED13E2D504ED099

Gens malament, oi? També tenim un premi especial per a la lliga que començarà dia 6 d’octubre:

907730

Vale, és un token, però és un token d’art alternatiu exclusiu.

També n’hi ha una d’agraïment per a tots aquells que comprin una capsa de sobres sencera (que són 36 sobres, ni més ni menys, i en castellà o anglès!) i la veritat és que no està gens, però gens malament:

907731

I, finalment, tenim les 5 cartes promocionals amb art alternatiu per a cada gremi. Aquestes cartes només les podreu aconseguir durant el torneig de Pre-Release  que es jugarà dia 29 i 30 de setembre. Alertau que n’hi ha una per a cada gremi! Ja esteu apuntats al vostre? Només podreu aconseguir aquella que correspongui al gremi amb el que jugueu la Pre-Release!

pre-release

Per cert, són les mateixes cartes (amb art alternatiu) que vindran dins els kits d’inici de Regreso a Rávnica, però us recordo que aquestes promos estaran en castellà mentre que els kits d’inici seran tots en anglès. A nosaltres no ens mireu: política de Wizards.

Comments

comments