Preparant el Pre-Llançament: què hi ha al kit de Gremi?

 

S’acosta el dia. Ho noteu? El hype ens està pegant fort, però resistirem. De moment seguim gaudint amb el Duel Deck Izzet Vs Golgari i els potents Event Decks de M13, però ja comencem a notar que la data és molt a prop.

I vosaltres us demanareu: què hi haurà al pre-llançament? Què hem d’esperar dels nostres kits? He de preparar res? Continua llegint i t’ho explicarem tot.

Quan arribeu al torneig de pre-llançament rebreu un kit de Gremi que contindrà tot el necessari per participar al torneig. Heu de triar un dels cinc gremis que hi ha a aquesta expansió: Azorius, Izzet, Rakdos, Golgari i Selesnya. Us recomanem triar dos d’ells per si de cas la vostra primera opció ja no estigués disponible (més endavant un expliquem com reservar el vostre gremi per garantir-vos una unitat).

Al kit de Gremi hi trobareu el següent:

  • 5 sobres de Regreso a Rávnica
  • 1 sobre del teu Gremi amb la carta promocional
  • Un comptador de vides Spindown de Ràvnica
  • Una enganxina amb l’emblema del teu Gremi
  • Una postal de presentació del teu Gremi
  • Una targeta de fites del teu Gremi

2170-thickbox_default RTR_packs

No està malament, oi que no? El preu del kit (i per tant, de la inscripció al pre-llançament) és de 24€. Podeu reservar el vostre Gremi per assegurar una plaça a qualsevol dels tres tornejos fent una paga i senyal de 10€ que es descomptarà del preu final del pre-llançament.

Tres tornejos, has dit? Doncs sí, hi ha tres tornejos diferents als que et pots apuntar:

  • Dissabte 29 a les 10:00: Sealed Deck estàndard
  • Dissabte 29 a les 16:00: Sealed Deck estàndard
  • Diumenge 30 a les 11:00: Sealed Deck Gegant de dos Caps
Heu vist això? Obrirem diumenge 30 per celebrar el nostre primer Gegant de dos Caps en format pre-llançament. És a dir, que ja esteu trigant a trobar parella!
I a quin torneig us podeu presentar? Doncs podeu venir a tots tres. Per la gent que vulgui participar en més d’un torneig els permetrem dur el seu mall de gremi, amb una condició: ells seran els encarregats d’ajudar als seus companys de gremi a muntar el seu mall.
Així funcionarà: mitja hora abans de començar cada torneig podreu reunir-vos amb els vostres companys de gremi. És el moment per construïr els vostres malls, intercanviar coneixements i, si voleu, canviar cartes amb els altres. Recordeu que podeu afegir la carta promocional al vostre mall. Els jugadors més experimentats poden ajudar als més novells a construïr el seu mall gràcies a la seva experiència i d’aquesta manera augmentar les possibilitats depujar el seu gremi a la classificació. Això és important ja que el gremi guanyador tindrà algunes sorpreses reservades!
I si vull canviar de gremi? Doncs cap problema: pots comprar un, dos o fins i tot tres kits de gremis. A més, després del pre-llançament i a partir de dia 5 d’octubre estaran a la venda al mateix preu (però sense premis del torneig, és clar!). Així que si després vols augmentar el número de cartes de Regreso a Rávnica és la manera més econòmica de fer-ho.
Molta sort a tots!

Comments

comments