Preparant el Pre-Llançament: premis, formats i més

Ja s’acosta la data. Dia 29 està aquí a prop i nosaltres tenim (gairebé) tot a punt pel Pre-Llançament.

En aquesta ocasió volem explicar-te els premis que hi haurà, els formats en que jugarem i un poc d’informació addicional que no està de més saber. Per cert, pots llegir la primera part d’aquest article a Preparant el Pre-Llançament: què hi ha al kit de Gremi?

Has reservat plaça ja? Recorda que hi ha un aforament limitat a 22 jugadors per torneig!

Actualització: Hem canviat alguns detalls dels tornejos (número de rondes i temps límit). Llegeix la secció corresponent per veure els canvis. Disculpeu les molèsties!

En quins formats jugarem?

El format del Pre-Llançament és mall segellat amb sobres. Cada jugador trobarà al seu kit de Gremi 5 sobres de Regreso a Rávnica més 1 sobre del Gremi que hagi triat (que inclou la seva carta promocional). Amb aquest material haurà de muntar un mall de 40 cartes com a mínim. Us recomanem dur les vostres terres de casa, encara que nosaltres tindrem algunes per deixar. Recordeu que podeu afegir la carta promocional al vostre mall!

Dissabte 29 es jugarà un 1 contra 1 normal i corrent, però diumenge 30 es jugarà un Gegant de dos caps (dos contra dos, per equips). Al G2C podeu fer parella amb qualsevol altra persona (no fa falta que sigui del vostre mateix gremi!) i podeu intercanviar cartes abans de començar i pactar la vostra estratègia de construcció de mall.

Addicionalment podreu venir a qualsevol dels 3 tornejos amb les mateixes cartes de Gremi (comprant 1 sol kit) o amb dos o fins i tot tres Gremis en total.

I si no jugo al Pre-Llançament, encara puc jugar d’alguna manera?

Sí, tot aquell que vulgui podrà comprar, en exclusiva els dies del Pre-Llançament (fins el dia del llançament oficial de la col·lecció, és clar!), els Booster Battle Packs de Regreso a Rávnica (en castellà) a un preu aproximat de 8 ó 9€ (pendent de confirmació). Aquest pack inclou 2 sobres de cartes i 2 malls pre-construïts de 20 cartes i està dissenyat per fer partides casuals i ràpides contra un amic (també és la forma més econòmica d’aconseguir cartes noves!). No hi ha premis en aquest format, malauradament.

I què em dius de premis?

Els tornejos de Pre-Llançament (no els Booster Battle Packs, que es juguen de forma independent i fora de competició) comptaran amb sobres de 15 cartes de Regreso a Rávnica de premi en quantitats que variaran segons el número de participants (a més participants més sobres de premi).

Aquests premis es repartiran entre els millors jugadors de cada torneig de Pre-Release en reconeixement a la seva habilitat en la construcció de malls, el bon joc i, sobre tot, el joc net. Com a qualsevol altra torneig estaran estrictament penalitzats el joc lent, fer trampes, interpretar de forma incorrecta (intencionadament o no) les normes del joc i les cartes, rebre ajuda externa o qualsevol conducta antideportiva -insults, amenaces, coaccions, apropiació indebida, soborns, pactar el guanyador…-. Qualsevol jugador que trobem realitzant qualsevol d’aquestes activitats es guanyarà des de l’expulsió del torneig fins a una penalització oficial de la WPN que l’invalidarà per tornar a participar a un torneig oficial durant el temps que els jutges de la WPN estimin oportú.

Com que ja ens hi hem trobat en vàries ocasions ho repetirem aquí ben clar per a que no hi hagi dubtes: no està permés xerrar amb els jugadors que encara estan jugant una partida, ni moltíssim menys dir-lis les cartes que té el contrincant, suggerir estratègies o qualsevol altra mena d’ajuda. S’aplicaran les mateixes sancions en aquests casos com les descrites a dalt.

Recordeu que hi ha un aforament màxim de 22 jugadors per torneig. Si no heu reservat la vostra plaça, encara sou a temps de fer-ho!

Què hem de fer per començar?

Atorgarem 1 hora abans de començar cada torneig per a que pogueu construir el mall i xerrar amb els companys del vostre Gremi. Els jugadors més experimentats poden ajudar als més recents a crear el seu mall de Pre-Llançament.

Els horaris per començar seràn estrictes, així que procura ésser a la hora! Els tornejos són a 4 ó 5 rondes (depenent del número de jugadors totals) a 45 minuts per ronda.

Dissabte 29, matí

10:00: Registre de jugadors, obertura dels kits i construcció de malls
11:00: Emparellament inicial i inici del torneig.

Dissabte 29, tarda

16:00: Registre de jugadors, obertura dels kits i construcció de malls
17:00: Emparellament inicial i inici del torneig

Diumenge 30

11:00: Registre de jugadors, obertura dels kits, construcció dels malls i estratègia d’equip
12:00: Emparellament inicial i inici del torneig

Hi ha un màxim de 22 jugadors per torneig (11 equips el diumenge), així que si no tens plaça reservada no vinguis massa tard o no trobaràs lloc! Els Gremis es donaran per estricte ordre de reserva i després d’arribada. Hi ha 11 kits de Gremi per a cada un dels 5 gremis, 55 en total.

Després del Pre-Llançament…
Tot el material sobrant (si és que n’hi ha) del Pre-Llançament estarà a la venda a partir del 5 d’octubre, coincidint amb el llançament oficial de Regreso a Rávnica. Això inclou també els kits de Gremi que puguin quedar!

Alguna cosa més?

A la botiga tenim refrescos i aigua fresca a la venda. Si vols dur alguna cosa per menjar pensa que sigui quelcom que no taqui ni deixi miques o marques de greix (la patatilla està estrictament prohibida). Un bon exemple seria una peça de fruita, una barreta de cereals o snacks que no taquin (kit-kat, galetes, snickers…). Si tens cap dubte sobre això, consulta amb nosaltres.

Si vols jugar partides amb els teus amics o els altres jugadors entre rondes pots dur el teu mall habitual o comprar un Booster Battle Pack el mateix dia del torneig. Com sempre tindrem estoc de sobres (castellà i anglès), Event Decks, Intro Packs i Duel Decks per si voleu aprofitar el viatge. A excepció dels kits de Gremi i els Booster Battle Packs no hi haurà cap altra material de Regreso a Rávnica a la venda!.

Sigues puntual si has d’enfundar les teves cartes abans de començar!. Tenim un bon grapat de fundes i capses preparats i de qualsevol color si els has de menester.

Tinc una pregunta/dubte/suggerència

Posa’t en contacte amb nosaltres a les adreces habituals, per telèfon, al facebook o al twitter, o bé pots deixar un comentari aquí mateix.

Moltes gràcies per llegir, que tinguis molta sort i que passis un Pre-Llançament súper divertit!

Comments

comments