Què tal us ha anat el pre-llançament? Heu aconseguit tots les cartes que volíeu? Si és que no, no paseu pena! Hi ha més dies que llonganisses, i sobres de cartes ja ni et dic!

En aquesta ocasió us volem explicar un poc en què consistirà la Lliga de Llançament de Regreso a Rávnica, així que si estas interessat en participar continua llegint.

Quan comença la lliga?

La lliga començarà oficialment el dissabte 6 de setembre a les 17:00, un dia després del llançament oficial de Regreso a Rávnica. Aquest dia hi haurà un mini-torneig a 3 rondes amb tots els participants. Tindreu 30 minuts per acabar de retocar i construïr el vostre mall. Els 25 primers en registrar-se rebran una capsa porta-malls del gremi que més els agradi (5 unitats per gremi).

Quins dies hi ha lliga?

La lliga durarà fins al dissabte 15 de desembre a les 17:00, quan es proclamaran els guanyadors i es repartiran els premis. Exceptuant dia 26 d’octubre (que coincideix amb el Magic Game Day) hi haurà lliga cada setmana, 5 setmanes d’anada i 5 de tornada.

Quin format es seguirà?

El mall inicial serà un construït de 60 cartes com a mínim de bloc (només cartes de Regreso a Rávnica). Podreu afegir un sobre addicional a la vostra reserva de cartes cada 10 punts, o bé si esteu entre els 6 darrers de la classificació un cada setmana. Tots els malls i la reserva de cartes es guardaran a la tenda i estaran a la vostra disposició sempre que els hagueu de menester. Es mantindrà una llista de cartes a la reserva i al mall en tot moment, actualitzada cada setmana (si s’escau).

Com guanyo punts a la lliga?

Cada vegada que et presentis a una partida programada guanyaràs un punt, i si guanyes la partida (al millor de 3) guanyaràs un altre punt. Si el teu contrincant no es presenta a la hora prevista sense una causa justificada se’t atorgarà la victòria com si haguessis guanyat.

Quan seran les partides?

El dia oficial de lliga és el dissabte. Per norma general tots els participants vindran a jugar aquest dia les seves partides corresponents. Si un dissabte no fos possible venir pots quedar d’acord amb el teu contrincant assignat i venir durant els 5 dies anteriors al dissabte corresponent; mai després. Els emparellaments s’anunciaran el primer dia de lliga.

Hi ha preu d’inscripció?

Sí, s’abonaran 5€ a l’inici de la lliga, però res més durant tota la resta de temporada. Aquesta inscripció se’n va al pot de premis. Quanta més gent participi a la lliga més gros serà el pot i més important el premi final. A més, Wizards ens proporciona tokens especials com a obsequi (una quantitat indeterminada).

Val, ho tinc clar, però vull preguntar-te una cosa/fer un suggeriment/comentar-te un detall

Pots passar per la botiga quan vulguis i demanar tot el que necessitis. També et respondrem via Facebook, Twitter, correu electrònic i telèfon si ho has de menester.

Comments

comments