Només una nota ràpida per informar-vos a tots de que hem inaugurat una secció dedicada a Warhammer i altres jocs de miniatures. Pel moment tenim un estoc inicial bastant ampli de Warhammer, Warhammer 40K, The Hobbit, Chaos Demons i totes les eïnes i pintures necessàries, a més de tots els accessoris que pugueu necessitar.

Més endavant anirem informant de novetats i altres activitats, però de moment si voleu venir a fer un cop d’ull sereu benvinguts!

 

1er Winter Freak Festival de Manacor

Recordeu venir aquest diumenge dia 16 al 1er Winter Freak Festival de Manacor! A partir de les 9:30 al Molí d’en Polit, Manacor. Tant si sou jugadors habituals o només heu començat amb Magic: The Gathering, Warhammer o Infinity de ben segur que trobareu una activitat a la vostra mida. No us ho perdeu!

Localització a Google Maps

Comments

comments