Novament s’acosta la data: amb una nova expansió arriba una nova pre-release. En aquesta ocasió Wizards ha decidit repetir el mateix esquema que amb Return to Ravnica, així que de nou tindrem els Packs de Gremi (cinc diferents un altre cop) que ens serviran de base per crear el nostre mall.

Segueix llegint i t’explicarem tots els detalls que, de moment, tenim.

Ja coneixem els cinc primers gremis: Azorio (blanc/blau) Rakdos (negre/vermell), Selesnia (blanc/verd), Golgari (negre/verd) i Izzet (blau/vermell). A la ciutat de Ravnica conviuen molts més gremis, encara que els principals només són deu. Així que ens queden per descobrir cinc més: Orzhov (negre/blanc), Simic (blau/verd), Dimir (blau/negre), Gruul (verd/vermell) i Boros (vermell/blanc).

De la mateixa manera que a Return to Ravnica rebrem una petita capsa amb sis sobres: cinc de Gatecrash genèrics i un especialitzat en el gremi de la nostra elecció. Aquest sobre contindrà, a més, una carta promocional del gremi en qüestió que encara no ha estat revelada. A banda dels sobres trobarem també un comptador de vida Spindown, una enganxina del gremi, una targeta de presentació i una targeta de fites.

Com sempre en el cas d’un limitat ens haurem de fer un mall de mínim 40 cartes amb totes les que ens hagin sortit dins els sobres, més el manà que duguem de casa (ja sabeu que a Kuroneko tenim una Reserva de Manà alimentada amb donacions desinteressades dels nostres jugadors i que podeu utilitzar en cas de necessitat). A Retur to Ravnica, com a novetat, ens van permetre emprar la carta promocional inclosa dins el Kit de Gremi, i aquest cop no serà diferent. Per norma general és tracta d’un finisher que, en més d’una ocasió ens podrà salvar la partida.

A partir del 27/12/2012 s’obrirà el període de pre-inscripcions, la quantitat mínima serà de 6€ fins a la totalitat de l’inscripció. Penseu que també ens heu de dir quin gremi voleu perquè els kits són limitats.

El 26 i 27 de Gener celebrarem la Pre-Release amb un total de 3 tornejos: dos el dissabte, un pel matí i un altre per la tarda, i un el diumenge matí en format de Gegant de dos Caps.

El cost de la pre-release, inclòs el kit de gremi, serà:

 • 1 Kit de gremi i la participació a 1 torneig: 25’00 €
 • 1 Kit de gremi i la participació a 2 tornejos: 30’00 €
 • 2 Kit de gremi i la participació a 2 tornejos: 44’00 €
 • 1 Kit de gremi i la participació a 3 tornejos: 32’50 €
 • 2 Kits de gremi i la participació a 3 tornejos: 49’00 €
 • PACK ULTIMATE FREAK: 3 Kits de gremi i la participació a 3 tornejos (més un regal*): 60’00 €

A partir del dissabte 2 de Febrer començarem la lliga de Gatecrash. Aquesta funcionarà de la següent manera:

 • Els malls es faran exclusivament amb les cartes de l’expansió de Gatecrash. Els malls seran a partir de 40 cartes. Es podran fer amb els kits d’inici adquirits a la pre-release o bé adquirint-ne un de nou (sempre que en quedin en stock) o comprant 6 sobres.
 • La durada de la lliga serà de 10 setmanes.
 • No hi haurà inscripció inicial. Es destinarà a premi final la metiat de les inscripcions setmanals.
 • Cada dissabte tarda hi haurà un torneig que puntuarà a la lliga. Pot venir tot qui vulgui mentre el seu mall sigui «apte». La inscripció a l’esmentat torneig serà de 3’00 €.
 • La puntuació final de la lliga es farà sumant els 10 tornejos. Cada setmana podreu consultar la vostra progressió a l’Arena

* El regal serà a la nostra elecció

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *