Anunciem oficialment l’obertura de les inscripcions pel pre-llançament de Gatecrash/Intrusión. Ja estàs preparat?

Us deixem el calendari d’esdeveniments i els detalls de cada un d’ells, a més d’un parell d’anotacions que no està de més tenir en compte.

Segueix llegint i descobriràs tots els detalls!

A on em puc inscriure?

Passa per Kuroneko Freakshop qualsevol dia abans del pre-llançament per inscriure’t a un o més tornejos i reserva el teu gremi (relacionat: Expansió “Gatecrash / Intrusión”! Què fem a Kuroneko?) per assegurar-te una unitat i no quedar-te sense. Recorda que les unitats dels Kits de Gremi són limitades!

Calendari d’events: Pre-llançament Gatecrash/Intrusión

Dissabte 26 a les 10:00
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Dissabte 26 a les 16:30
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Diumenge 27 a les 11:00
Mall segellat – Gegant de 2 caps (2 contra 2 en equip)

L’aforament màxim és de 24 persones per torneig. Reserva plaça si no et vols quedar a fora!

Preus

1 pre-llançament + 1 kit de gremi: 25€
2 pre-llançaments + 1 kit de gremi: 30€
3 pre-llançaments + 1 kit de gremi: 32,5€
2 pre-llançaments + 2 kits de gremi: 44€
3 pre-llançaments + 2 kits de gremi: 49€
3 pre-llançaments + 3 kits de gremi + obsequi: 60€

Què hi ha al Kit de Gremi?

Rebràs un o més Kits de Gremi (segons el que hagis triat). Cada un d’ells conté: 5 sobres de Gatecrash/Intrusión, 1 sobre específic del gremi que hagis triat, 1 carta promocional exclusiva de cada gremi amb art alternatiu, 1 comptador de vida Spindown, 1 enganxina amb l’escut del gremi, 1 targeta de fites i 1 postal de presentació. Tot empaquetat dins una capseta amb els colors del gremi i el seu escut.

Premis i obsequis

1 sobre per persona pels classificats del 4t en endavant i pot de sobres pels 3 primers (a repartir al 50%, 30% i 20%).

Detalls a tenir en compte

Els malls són d’un mínim de 40 cartes (tens 6 sobres x 15 cartes = 90 cartes per triar, sense comptar les terres bàsiques!). Pensa a dur les fundes preparades si n’has d’emprar o comprar-les a l’arribar si en necessites (tenim una bona selecció de classes de fundes i colors) i, si és possible, les teves terres (si et fan falta nosaltres sempre en tenim disponibles).

Com sempre als pre-llançaments demanem un poc de puntualitat, esportivitat i, sobre tot, ganes de passar-ho bé. Hi ha premis per tothom però l’important sempre és gaudir del joc, conèixer gent nova i intentar sempre aprendre un poc més. Al cap i a la fi no és més que un joc de taula!

A Kuroneko Freakshop no separem jugadors per edats, així que tots juguen contra tots. No subestimis a ningú, que et pots endur una sorpresa! Pots relaxar-te un poc i intentar passar una bona estona. Les rondes estan limitades en principi a 30 minuts (sempre variem un poc les següents rondes segons com vagi la cosa, no pateixis pel temps), així que no cal que corris però tampoc t’adormis.

Pots dur begudes i menjar (nosaltres tenim begudes calentes i refrescos si en vols), però procura que siguin coses que no taquin ni molestin als altres. La patatilla està totalment prohibida, per raons òbvies.

Pots llegir el nostre article sobre el Pre-llançament de Return to Ravnica/Regreso a Rávnica si vols saber més sobre com funciona el pre-llançament.

Us esperem a tots!

Comments

comments