El Game Day ja s’acosta

 

Esperem que estigueu gaudint de les vostres noves cartes de Gatecrash i que la lliga us estigui anant molt bé. Nosaltres, personalment, estem molt contents amb la nova expansió i ens ho estem passant d’allò més bé 🙂

Avui ens agradaria recordar-vos a tots que el proper dissabte 23 de febrer és el Gameday de Gatecrash, el que vol dir que és la única oportunitat que teniu d’aconseguir les cartes promocionals i el Playmat d’art exclusiu.

Si vols tenir més informació segueix llegint i t’explicarem tots els detalls.

Format i inscripció

El format serà un Booster Draft de Gatecrash (3 × Gatecrash) amb un preu d’inscripció de 12€, dels quals 10,5€ aniran destinats a pagar els 3 sobres i 1,5€ s’afegiran al pot de premis que repartirem en acabar.

Els premis

A banda del pot de premis hi haurà, segurs, els següents obsequis:

  • Una carta promocional d’art alternatiu Mago del Gremio de Zameck per a tots els participants. Només per jugar ja la tens assegurada! (mentres quedin existències, és clar)
  • Una carta promocional d’art alternatiu Vengadora Melenafuego per als 8 primers classificats.
  • Un playmat exclusiu pel guanyador absolut com aquest:

Playmat-Magic-Game-Day-Gatecrash-443257

D’acord, ja m’ho has venut. Quan i a on?

Doncs com sempre, a Kuroneko Freakshop (Avinguda del Torrent 31, Manacor) a partir de les 10:00 del matí. Com de costum, intenteu ser puntuals i arribar d’hora, que si no després acabem a les tantes. Compteu que acabarem damunt les 13:30/14:00 (4-5 rondes a 30 minuts per ronda).

Molta sort a tots!

Comments

comments