Ha arribat el moment. Després de dues expansions (amb els seus més i els seus menys, per què no dir-ho) s’acosta el moment de dir adéu a la gran ciutat de Ràvnica, i això només pot voler dir que és hora de completar el laberint.

El drac Niv-Mizzet ha convocat als deu campions dels gremis de Ràvnica a una carrera per veure qui aconsegueix completar el Laberint Implícit abans. Els deu campions són formidables, si, però això no és suficient per guanyar, els gremis s’han d’aliar i lluitar junts per la victòria si volen tenir cap possibilitat d’arribar vius al Final del Laberint.

Pre-Release: 27 i 28 d’abril
Llançament: 3 de maig
Launch Friday Night Magic: 3 de maig(promo exclusiva)
Game Day: 25 de maig

Uneix-te als deu gremis en la carrera definitiva pel control de Ràvnica i participa en la resolució del Laberint Implícit. La pre-release es celebrarà els dies 27 i 28 d’abril de 2013 i com ja és tradició a Kuroneko realitzarem 3 tornejos diferents: el primer, dissabte 27 a les 10:00 del matí, el segon el mateix dissabte a les 17:00 hores, i diumenge 28 a les 11:00 el tradicional gegant de dos caps (2HG).

En aquesta ocasió el kit de gremi torna a fer acte de presència però el sistema ha canviat profundament: els 10 gremis hi són presents, així que podeu triar el que més us agradi, però no només això: el vostre kit contindrà també un sobre de gremi aliat secret que us ajudarà a configurar un mall de tres colors, ja que el vostre aliat compartirà com a mínim un color amb el gremi que hagueu triat. És a dir, obtindreu un sobre del gremi que hagueu triat, un sobre d’un gremi aliat secret i 4 sobres de Dragon’s Maze. El kit no conté comptador Spindown, enganxina ni tarja de fites com anteriors ocasions.

A més, hi ha una única carta promocional per a tots els participants i, com a novetat, no es pot fer servir a la pre-release. Aquesta carta ja la coneixem i és, ni més ni menys, que el mateix Final del Laberint, una terra mítica promocional amb art alternatiu que es veu tal que així:

$_84

No és suficient? Idò també haureu de completar el laberint. Sí, tal com ho sentiu: hi haurà un pòster gegant amb el laberint implícit (representat pels 10 portals dels gremis). Cada cop que un jugador guanyi farà avançar el seu gremi al laberint. El primer gremi en arribar s’endurà un premi especial, i a més tots els participants rebran, a mode d’obsequi, una terra bàsica foil per haver participat al laberint.

Com sempre hi haurà sobres de premi pels millors classificats (en quantitat relativa a la quantitat total de participants, així que duu als teus amics i hi haurà més premi a repartir!) i altres regals que anunciarem properament.

Ja podeu reservar el vostre gremi (i les unitats són més limitades que a anteriors pre-release degut a la gran quantitat d’opcions disponibles, així que fes via no et quedis sense el teu!) i també, si voleu participar a dos o tres tornejos, podeu demanar més informació sobre les nostres ofertes per múltiples kits. El preu d’un kit, inscripció inclosa, és de 22,50€. Amb això us endueu els sis sobres del kit, les cartes promocionals i més regals que descobrireu el mateix dia. No està malament, oi?

Us mantindrem informats amb totes les novetats que vagin sorgint sobre el Laberint. Mentres tant aneu-vos preparant per l’èpic final d’una de les millors expansions dels darrers anys!

Comments

comments