Anunciem oficialment l’obertura de les inscripcions pel pre-llançament de Magic 2014. Ja estàs preparat?

Us deixem el calendari d’esdeveniments i els detalls de cada un d’ells, a més d’un parell d’anotacions que no està de més tenir en compte.

Segueix llegint i descobriràs tots els detalls!

A on em puc inscriure?

Passa per Kuroneko Freakshop qualsevol dia abans del pre-llançament per inscriure’t a un o més tornejos i reserva el teu kit per assegurar-te una unitat i no quedar-te sense.

Calendari d’events: Pre-llançament Magic 2014

Dissabte 13 a les 10:00
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Dissabte 13 a les 16:30
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Diumenge 14 a les 11:00
Mall segellat – Gegant de 2 caps (2 contra 2 en equip)

L’aforament màxim és de 24 persones per torneig. Reserva plaça si no et vols quedar a fora!

Preus

1 pre-llançament 1×1 (dissabte): 24’00 €
2 pre-llançaments 1×1 (dissabte): 45’00 €
1 pre-llançament 2×2 (diumenge): 16’00 €
1 pre-llançament 1×1 (dissabte) + 1 pre-llançament 2×2 (diumenge): 40’00 €
2 pre-llançament 1×1 (dissabte) + 1 pre-llançament 2×2 (diumenge): 60’00 €

Què et donarem a cada presentació?

A les presentacions 1×1 et donarem 6 sobres i a la presentació 2×2 rebràs 4 sobres (8 per equip).

Premis i obsequis

1 sobre per persona pels classificats del 4t en endavant i pot de sobres pels 3 primers (a repartir al 50%, 30% i 20%). A més de la carta promocional de l’esdeveniment també rebràs per part de Kuroenko Freakshop un petit obsequi.

Detalls a tenir en compte

Els malls són d’un mínim de 40 cartes (tens 6 sobres x 15 cartes = 90 cartes per triar, sense comptar les terres bàsiques!). Pensa a dur les fundes preparades si n’has d’emprar o comprar-les a l’arribar si en necessites (tenim una bona selecció de classes de fundes i colors) i, si és possible, les teves terres (si et fan falta nosaltres sempre en tenim disponibles).

Com sempre als pre-llançaments demanem un poc de puntualitat, esportivitat i, sobre tot, ganes de passar-ho bé. Hi ha premis per tothom però l’important sempre és gaudir del joc, conèixer gent nova i intentar sempre aprendre un poc més. Al cap i a la fi no és més que un joc de taula!

A Kuroneko Freakshop no separem jugadors per edats, així que tots juguen contra tots. No subestimis a ningú, que et pots endur una sorpresa! Pots relaxar-te un poc i intentar passar una bona estona. Les rondes estan limitades en principi a 30 minuts (sempre variem un poc les següents rondes segons com vagi la cosa, no pateixis pel temps), així que no cal que corris però tampoc t’adormis.

Pots dur begudes i menjar (nosaltres tenim begudes calentes i refrescos si en vols), però procura que siguin coses que no taquin ni molestin als altres. La patatilla està totalment prohibida, per raons òbvies.

Us esperem a tots!

Comments

comments