Com sempre, amb una nova edició arriba un nou Game Day. Vine a celebrar amb nosaltres un torneig especial amb premis molt especials i posa a prova el teu mall!

Aquesta vegada hi ha 2 tornejos de Game Day diferents, un pel matí i un per la tarda. Pots venir a qualsevol dels dos (o fins i tot a tots dos) però recorda que, en cas de no haver suficients places, sempre donarem prioritat a aquells que no hagin participat pel matí.

Dit això, els tornejos són els següents:

Dissabte 10 d’Agost a les 10:00
Format: Estàndard
Inscripció: Gratuïta
Places: 20

Dissabte 10 d’Agost a les 17:00
Format: Estàndard
Inscripció: Gratuïta
Places: 20

Tots els assistents rebran una carta promocional Conmoción en la colmena i els 8 millors jugadors de cada torneig rebran, a més a més, una carta promocional especial Diplomáticos Trasgos. A més, els dos primers jugadors de cada torneig rebran una estora de joc exclusiva de Magic 2014 conmemorativa del torneig.

Molta sort a tots!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *