Anunciem oficialment l’obertura de les inscripcions pel pre-llançament de Theros. Ja estàs preparat?

Us deixem el calendari d’esdeveniments i els detalls de cada un d’ells, a més d’un parell d’anotacions que no està de més tenir en compte.

Segueix llegint i descobriràs tots els detalls!

A on em puc inscriure?

Passa per Kuroneko Freakshop qualsevol dia abans del pre-llançament per inscriure’t a un o més tornejos i reserva el teu kit per assegurar-te una unitat i no quedar-te sense. Recorda que les unitats dels kits són limitades!

Calendari d’esdeveniments: Pre-llançament Theros

Dissabte 21 de Setembre a les 10:00
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Dissabte 21 de Setembre a les 16:30
Mall segellat – Duel (1 contra 1)

Diumenge 22 de Setembre a les 10:00
Mall segellat – Gegant de 2 caps (2 contra 2 en equip)

L’aforament màxim és de 26 persones per torneig. Reserva plaça si no et vols quedar a fora!

Preus

1 pre-llançament + 1 kit de presentació: 24’00 €
2 pre-llançaments + 2 kits de presentació: 45’00 €
3 pre-llançaments + 3 kits de presentació: 65’00 €

Per la compra de més d’un kit de presentació tindreu un petit detall.

Què hi ha al Kit de Presentació?

Rebràs un o més Kits de presentació (segons el que hagis triat). Cada un d’ells conté: 5 sobres de Theros, 1 sobre especial d’ajuda del color que haguis triat, 1 carta d’heroi, 1 dau comptador de vides, 1 carta promocional (que es podrà jugar a la pre-release), 1 activity card i una carta de benvinguda.

Premis i obsequis

1 sobre per persona pels classificats del 4t en endavant i pot de sobres pels 3 primers (a repartir al 50%, 30% i 20%).

Detalls a tenir en compte

Els malls són d’un mínim de 40 cartes (tens 6 sobres x 15 cartes = 90 cartes per triar, sense comptar les terres bàsiques!). Pensa a dur les fundes preparades si n’has d’emprar o comprar-les a l’arribar si en necessites (tenim una bona selecció de classes de fundes i colors) i, si és possible, les teves terres (si et fan falta nosaltres sempre en tenim disponibles).

Com sempre als pre-llançaments demanem un poc de puntualitat, esportivitat i, sobre tot, ganes de passar-ho bé. Hi ha premis per tothom però l’important sempre és gaudir del joc, conèixer gent nova i intentar sempre aprendre un poc més. Al cap i a la fi no és més que un joc de taula!

A Kuroneko Freakshop no separem jugadors per edats, així que tots juguen contra tots. No subestimis a ningú, que et pots endur una sorpresa! Pots relaxar-te un poc i intentar passar una bona estona. Les rondes estan limitades en principi a 30 minuts (sempre variem un poc les següents rondes segons com vagi la cosa, no pateixis pel temps), així que no cal que corris però tampoc t’adormis.

Pots dur begudes i menjar (nosaltres tenim begudes calentes i refrescos si en vols), però procura que siguin coses que no taquin ni molestin als altres. La patatilla està totalment prohibida, per raons òbvies.

Us esperem a tots!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *